ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταδικάστηκε ο σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π.Πικραμμένου, Γ.Ψαριανός για προσβλητικά σχόλια στην Ρ.Χρηστίδου

Υποχρεούται να της καταβάλει το ποσό των 4.000 ευρώ

Καταδικάστηκε ο σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π.Πικραμμένου, Γ.Ψαριανός για προσβλητικά σχόλια στην Ρ.Χρηστίδου

Ο σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου, Γρηγόρης Ψαριανός καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για τα προσβλητικά σχόλια κατά της Ραλλίας Χρηστίδου.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 4.000 ευρώ (με τον νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής) στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επιβάλλει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της ενάγουσας, τα οποία είναι 400 ευρώ.

«Ο μετακλητός του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γρ. Ψαριανός καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για τις ψευδείς, συκοφαντικές, προσβλητικές και σεξιστικές αναρτήσεις που έκανε σε βάρος μου τον Ιούλιο του 2020. Πάλι οι “Άριστοι” πήραν “Άριστα” Δέκα», έγραψε στη σχετική ανάρτησή της η Ραλλία Χρηστίδου.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε ανεβάσει το 2020 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία ψεύτικη φωτογραφία της Ραλλίας Χρηστίδου από τη Βουλή, που την έδειχνε να μιλά παρουσιάζοντάς την με βαθύ ντεκολτέ.

«Παραλλία» είχε γράψει, τότε, στον λογαριασμό του ο μετακλητός υπάλληλος του Παναγιώτη Πικραμμένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1566723502807334913

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.