ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση οι κάτοικοι στον Παλαμά Καρδίτσας: «Πνίξατε τον κάμπο και θα σας πνίξει η οργή μας»

Ζητούν αποζημίωση στο 100% και άμεση αποκατάσταση των υποδομών για να αρχίσουν και πάλι την ζωή τους

Εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση οι κάτοικοι στον Παλαμά Καρδίτσας: «Πνίξατε τον κάμπο και θα σας πνίξει η οργή μας»

Εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση είναι οι πλημμυροπαθείς που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον Παλαμά Καρδίτσας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την καταστροφή που υπέστησαν λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας και να ζητήσουν έργα που θα αποτρέψουν παρόμοια τραγωδία στο μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά «πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας».

Στο συλλαλητήριο ζήτησαν την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν.

Κατέθεσαν αιτήματα για αποζημίωση στο 100% των ζημιών, για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για αποκατάσταση των υποδομών που έχουν καταστραφεί όπως και για την επαναλειτουργία των δικτύων υδροδότησης και ηλεκτροδότησης.

Ο Παλαμάς, η Μεταμόρφωση, ο Βλοχός και άλλα χωριά στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και Τρικάλων, χτυπήθηκαν σφοδρότατα από τις πλημμύρες, δύο φορές μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Χιλιάδες πλημμυρισμένα στρέμματα καλλιεργειών, κατεστραμμένες επιχειρήσεις και σπίτια κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται αποκομμένοι από όλα και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.