ΚΙΝΑΛ: 50.000 έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα – Ικανοποίηση από Ανδρουλάκη

Μαζική προσέλευση στις εσωκομματικές κάλπες του ΚΙΝΑΛ

ΚΙΝΑΛ: 50.000 έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα – Ικανοποίηση από Ανδρουλάκη

Μαζική καταγράφεται η προσέλευση στις εσωκομματικές κάλπες του ΚΙΝΑΛ, καθώς χιλιάδες μέλη του κόμματος απο το πρωί συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή των νέων νομαρχιακών οργανώσεων και φυσικά για την επιλογή νέου ονόματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ψηφίσει μέχρι αυτή την στιγμή περί τα 50.000 μέλη του ΚΙΝΑΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πολλά εκλογικά κέντρα σχηματίζονται ουρές, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ενώ διάχυτη είναι η ικανοποίηση στην Χαριλάου Τρικούπη με στενούς συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη να σημειώνουν με νόημα το “ΠΑΣΟΚ επιστρέφει δυναμικά, διαψεύδοντας όσους τους προηγούμενους μήνες ισχυρίζονταν πως οι συμμετέχοντες στην διαδικασία για εκλογή νέου αρχηγού ήταν ψηφοφόροι μιας χρήσεως”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.