ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ: «Η αδιαφορία της κυβέρνησης για την ενίσχυση του ΕΣΥ οδηγεί το σύστημα σε αδιέξοδο»

ΚΙΝΑΛ: «Η αδιαφορία της κυβέρνησης για την ενίσχυση του ΕΣΥ οδηγεί το σύστημα σε αδιέξοδο»

Η αδιαφορία της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του ΕΣΥ καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας, σε συνδυασμό με την έλλειψη κάθε προετοιμασίας για τα προβλήματα που θα υπάρξουν από την αναστολή καθηκόντων των ανεμβολίαστων, οδηγούν το σύστημα σε αδιέξοδο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής

Επισημαίνουμε ότι επί ένα μήνα μετά την ψήφιση του Νόμου δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ούτε στοχευμένη εκστρατεία ενημέρωσης και πειθούς για τον εμβολιασμό υπήρξε, ούτε καν δρομολογήθηκαν προσλήψεις προσωπικού που ούτως ή άλλως είναι αναγκαίες για το ΕΣΥ.

Τώρα στο παρά πέντε μάλιστα, προχωρεί άρον-άρον στην άρση αδειών όλων των υγειονομικών, αγνοώντας ότι επί 2 χρόνια αυτοί έχουν κυριολεκτικά εξοντωθεί, αγωνιζόμενοι μόνοι τους και χωρίς καμία έμπρακτη στήριξη από το κράτος για να αντιμετωπίσουν την πανδημία.

Η κατάσταση αυτή ιδιαίτερα εν όψει έξαρσης της πανδημίας και νέας πίεσης προς το ΕΣΥ, δεν μπορεί να συνεχισθεί. Ούτε βέβαια να αποτελέσει αφορμή για την παράδοση τμημάτων του ΕΣΥ σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα τώρα η Κυβέρνηση οφείλει να εντείνει την προσπάθεια πειθούς των ανεμβολίαστων υγειονομικών και να προχωρήσει το ταχύτερο σε προσλήψεις για την αντιμετώπιση των νέων κενών που τυχόν θα υπάρξουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.