ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΚΙΝΑΛ: Στη ΔΕΘ σήμερα η Φώφη Γεννηματά – Αναλυτικά το πρόγραμμά της

ΚΙΝΑΛ: Στη ΔΕΘ σήμερα η Φώφη Γεννηματά – Αναλυτικά το πρόγραμμά της

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία της κ. Γεννηματά στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομιλία της θα ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ενώ θα παρουσιάσει τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο.

Η κυρία Γεννηματά, θα αναφερθεί στις νέες εξαγγελίες του πρωθυπουργού από τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα των νέων. Επιπλέον, για τα θέματα της οικονομίας και τις αυξήσεις που όπως υποστηρίζει η Τρικούπη καταγράφονται τον τελευταίο καιρό.

Όπως τονίζουν πηγές της κεντροαριστερής παράταξης, «η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει ταχύτητες, αλλά η ΝΔ έχει κολλήσει στη σύγκρισής της με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δημιουργούμε μια ισχυρή και πλειοψηφική κομματική έκφραση για την υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος. Το Κίνημά μας θα πρωταγωνιστήσει καθοριστικά σε αυτή την πρόκληση».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο πλαίσιο της 85η ΔΕΘ:

Τέταρτη 15/9/2021

  • 13:00 Συνάντηση με το Δ. Σ της ΔΕΘ
  • 19:30 Ομιλία της Προέδρου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέμπτη 16/9/2021

  • 11:30 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Βαρνάβας Νεάπολης
  • 12:30 Συνάντηση με Δημάρχους – στο Δημαρχείο Ευόσμου
  • 16:30 Ξενάγηση στα περίπτερα της ΔΕΘ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.