ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Χρηστίδης: «Η κοινωνία ήδη γυρίζει την πλάτη στον Κ.Μητσοτάκη»

Π.Χρηστίδης: «Η κοινωνία ήδη γυρίζει την πλάτη στον Κ.Μητσοτάκη»

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφου απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Σε αυτές τόνισε:

Σχετικά με την ακρίβεια:

«Η κυβέρνηση αρνείται να χτυπήσει θεσμικά τα καρτέλ. Με την ακρίβεια να απειλεί ξανά τα εισοδήματα όσων κατάφεραν να σταθούν όρθιοι με δυσκολία, ο Πρωθυπουργός αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης. Οι τιμές στα τρόφιμα καλπάζουν. Καθημερινά έχουμε ανατιμήσεις στον καφέ, το ψωμί, το γάλα και η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής.

Αρνείται να πάρει θεσμικά μέτρα καταπολέμηση της ακρίβειας και να σπάσει τη συνωμοσία της ακρίβειας. Οι μικρομεσαίοι καλούνται να επιστρέψουν μεγάλο μέρος των ενισχύσεων που έλαβαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, την ώρα που ξεκινούν και οι πλειστηριασμοί. Και επιδοτείται η εξαγορά από τους μεγάλους αλλά όχι οι δικτυώσεις που τους κάνουν ανταγωνιστικούς στις νέες συνθήκες. Η ακρίβεια χτυπά την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ποιότητα ζωής των νοικοκυριών».

Σχετικά με τις εργασιακές συνθήκες και την παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ:

Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι με μέτρα που έχουν ημερομηνία λήξης, με προεκλογικού τύπου λογικές, θα αλλάξει την κατεστραμμένη εικόνα του ίδιου και της Κυβέρνησής του. Δεν έχει κατανοήσει μάλλον ότι αποκαλύφθηκε και η κοινωνία ήδη του γυρίζει την πλάτη. Το δείχνουν, άλλωστε και όλες οι ποιοτικές έρευνες των τελευταίων ημερών.

Η εικόνα του επιτελικού κράτους κατέρρευσε και οι δήθεν μεταρρυθμίσεις γίνονται απορρύθμιση των θεσμών. Άραγε που είναι η πανεπιστημιακή αστυνομία; Από την άλλη, Προκύπτει και από τις καταγγελίες των εργαζομένων της Ε-Food και τον αδιέξοδο νόμο της ΝΔ για τα Εργασιακά το μέγεθος του προβλήματος. Η κατάργηση του θεσμικού πλαισίου προστασίας των εργαζομένων, δημιουργεί συνθήκες ζούγκλας που εξυπηρετούν τους λίγους.

Σχετικά με την υπόθεση Γεωργίου:

«Οι συνεχιζόμενες διώξεις εναντίον του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου είναι απαράδεκτες. Η, δε, ντροπιαστική σιωπή της ΝΔ καταδεικνύει το πρόβλημα και παραπέμπει σε πρακτικές που χαρακτηρίζουν αυταρχικές αντιλήψεις. Το 2010 στήθηκε μια αντιμνημονιακή συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με χυδαιότητες και διχαστικό λόγο. 11 χρόνια μετά, αρνούνται να πουν έστω και μια κουβέντα, για τον άνθρωπο που απλά έκανε τη δουλειά του και δεν συγκάλυψε όσα έγιναν το 2004-2009.»

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΝΔ έχει σοβαρό θέμα στα δεξιά της. Αυτό φαίνεται και από την διαχείριση της υπόθεσης του βουλευτή που έδωσε στη δημοσιότητα ονόματα μικρών μαθητών. Μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ συμφωνεί με τέτοιες αντιλήψεις και γι’ αυτό ο κ. Μητσοτάκης κάνει λες και δεν συνέβη τίποτα. Το κεντρώο προσωπείο έπεσε στον ανασχηματισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.