ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Χρηστίδης κατά Α.Λοβέρδου: «Κανένας υποψήφιος δε μπορεί να βάζει την φιλοδοξία του πάνω από την παράταξη»

Π.Χρηστίδης κατά Α.Λοβέρδου: «Κανένας υποψήφιος δε μπορεί να βάζει την φιλοδοξία του πάνω από την παράταξη»

Ο Παύλος Χρηστίδης εξαπέλυσε επίθεση προς τον Ανδρέα Λοβέρδο και τόνισε ότι η προεκλογική ρητορική του βλάπτει την εικόνα και την αντιπολιτευτική τακτική του ΚΙΝΑΛ.

«Κανένας υποψήφιος δε μπορεί να βάζει την φιλοδοξία του πάνω από την παράταξη και να αντιπολιτεύεται το κόμμα του, αντί για την κυβέρνηση», δήλωσε στο ΑΠΕ ο κ. Χρηστίδης απαντώντας σε ερώτηση για την παρέμβαση, μέσω της οποίας ο κ. Λοβέρδος, υποστήριξε την ανάγκη αλλαγής ηγεσίας ώστε να μην υπάρξει εκλογική ήττα του ΚΙΝΑΛ.

Η Χαριλάου Τρικούπη τονίζει με νόημα ότι ετούτη την ώρα ηγεσία και στελέχη» πρέπει να ασκούν τεκμηριωμένη και μαχητική αντιπολίτευση αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία τις «καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης στα βασικά πεδία και όχι να αντιπολιτεύονται πρωτίστως το κόμμα τους».

Χθες εν τω μεταξύ ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση της πλατφόρμας του ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση εκλογής του, η ονομασία του ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει αμέσως κι ότι στο συνέδριο του κόμματος τον Μάρτιο θα εισηγηθεί την επιστροφή του σήματος, του συμβόλου αλλά και το πράσινου χρώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ασκώντας κριτική στην ηγεσία συμπλήρωσε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του με τον ίδιο στο τιμόνι και με επίθεση, έμμεση αλλά σαφή προς την κυρία Γεννηματά ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής, εμφανίζεται κάποιες φορές σαν να «ντρέπεται για το ΠΑΣΟΚ και να γυρίζει την πλάτη στα επιτεύγματα του κόμματος». Ωστόσο, όπως εξήγησε στην συνέχεια, σέβεται τις προσπάθειες του Κινήματος Αλλαγής. Επεσήμανε πάντως, ότι «δεν μπορούμε να κρατάμε ένα όνομα που δεν είπε τίποτα στον πολύ κόσμο και δεν τον προσέλκυσε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.