ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΙΝΑΛ: «Μεγάλο ρίσκο αν τα νέα μέτρα δεν εφαρμοστούν με τους απαραίτητους ελέγχους»

ΚΙΝΑΛ: «Μεγάλο ρίσκο αν τα νέα μέτρα δεν εφαρμοστούν με τους απαραίτητους ελέγχους»

Το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ μέσω επίσημης ανακοίνωσης σχολίασε τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους εμβολιασμένους πολίτες.

«Οι εξαγγελίες για παροχή “κινήτρων” για τους εμβολιασμένους, αν δεν συνδυασθούν με αποτελεσματικούς ελέγχους εφαρμογής των μέτρων, εμπεριέχουν ένα ρίσκο», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής, με την επισήμανση ότι η πανδημία καλπάζει, το ΕΣΥ οδηγείται και πάλι στο κόκκινο, οι εμβολιασμοί δεν προχωρούν, κάθε μέρα θρηνούμε δεκάδες θανάτους, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη.

Επίσης, κατακρίνει την κυβέρνηση, διότι, όπως αναφέρει, «δεν κάνει κάτι για να ενισχύσει την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες, και να προωθήσει τον εμβολιασμό στον πληθυσμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, η κρισιμότητα της κατάστασης δεν αφήνει περιθώρια για άλλα λάθη, τα οποία, όπως τονίζει «ομολογήθηκαν με την αντικατάσταση όλων των προσώπων που εμπλέκονταν στην διαχείριση της πανδημίας ως σήμερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.