ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η αινιγματική ανάρτηση του Γ.Παπανδρέου για το νέο ξεκίνημα – Τι έγραψε (φώτο)

Η αινιγματική ανάρτηση του Γ.Παπανδρέου για το νέο ξεκίνημα – Τι έγραψε (φώτο)

Ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1981, ενώ παραμένει ανοιχτό το ζήτημα για την συμμετοχή του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Σαν σήμερα πριν από 40 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδιζε τις εκλογές του 1981 με το σύνθημα “Αλλαγή”. Μετά τα όσα δήλωσε η Κατερίνα Μπατζελή, πολλοί περίμεναν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα έκανε αυτό που περίμεναν όλοι από την πρώτη στιγμή που αποσύρθηκε, λόγω υγείας, η Φώφη Γεννηματά: θα ανακοίνωνε ότι είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε μια ανάρτηση με αναφορές μεν στην 18η Οκτώβρη του ’81 και σε αυτή του 2021 αλλά όχι στο αν θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές. Η αναφορά, όμως, στην “αφετηρία νέων αγώνων”, για την ανοικοδόμηση μιας προοδευτικής προοπτικής και για να αλλάξει οριστικά η μοίρα του ελληνικού λαού”, θεωρήθηκε προαναγγελία μιας υποψηφιότητας.

Έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου:

«18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας υποψηφιότητας θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα όσα έγραψε, όμως, ο Γιώργος Παπανδρέου μπορούν να ερμηνευθούν ποικιλοτρόπως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.