ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Χρηστίδης: «Το restart του ΚΙΝΑΛ δεν θα γκρεμίσει ό,τι έχτισε η Φώφη Γεννηματά»

Π.Χρηστίδης: «Το restart του ΚΙΝΑΛ δεν θα γκρεμίσει ό,τι έχτισε η Φώφη Γεννηματά»

Ο Παύλος Χρηστίδης μίλησε για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και την επόμενη ημέρα του κόμματος, που δεν θα πρέπει να “γκρεμίσει” όσα έχτισε η Φώφη Γεννηματά.

“Για έμενα και την παράταξη είναι η ωρα να κάνουμε ένα συνολικό restart που δεν θα γκρεμίσει αυτά που έχτισε η παράταξη με την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά” τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

“Είμαι εδώ για να αποτελέσω την συνέχεια μιας προσπάθειας όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η συζήτηση γίνεται γύρω από εκλεκτούς” ανέφερε ο κ. Χρηστίδης.

Τόνισε ότι η συμβολή όλων των πρώην προέδρων και πρωθυπουργών είναι εξαιρετικά σημαντική δηλώνοντας ” τους θέλουμε όλους εδώ”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι όταν έρθει η ώρα για να συζητηθεί το ζήτημα προέδρου στην ΚΟ, θα ακολουθηθούν όλες οι θεσμικές διαδικασίες και θα γίνουν όλα με άριστο τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.