ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ ο Γ.Α.Παπανδρέου για να καταθέσει την υποψηφιότητά του

Στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ ο Γ.Α.Παπανδρέου  για να καταθέσει την υποψηφιότητά του

Στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη μεταβαίνει σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια ημέρα μετά τη δημόσια τοποθέτησή του και την ανακοίνωση της διεκδίκησης της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ ανακατεύεται η τράπουλα και δημιουργούνται νέες ισορροπίες, καθώς πριν από λίγο απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου αλλάζει τα δεδομένα, «όχι μόνο στο Κίνημα Αλλαγής αλλά και σε όλο το πολιτικό σκηνικό της χώρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.