ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φ.Γεννηματά προς Κ.Μητσοτάκη: «Αν και άρρωστη ήρθα εδώ να μιλήσουμε»

Φ.Γεννηματά προς Κ.Μητσοτάκη: «Αν και άρρωστη ήρθα εδώ να μιλήσουμε»

Η Φώφη Γεννηματά μπήκε στο γραφείo του πρωθυπουργού, στη Bουλή, άρρωστη από κρύωμα και το επεσήμανε στον κ. Μητσοτάκη.

«Σηκώθηκα μόνο και μόνο για να έρθω εδώ», του είπε.

«Κι εγώ έχω κρύωμα, οπότε δεν κινδυνεύουμε να κολλήσουμε ο ένας τον άλλο», της απάντησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρήγγειλε πράσινο τσάι και για τους δύο.

Ας σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να μην κάνουν διαρροές για το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

Το τετ α τετ με Τσίπρα και η κουβέντα για τα έπιπλα
Λίγο μετά τις 11:00 την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή είχε περάσει ο Αλέξης Τσίπρας για να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της ψήφου των αποδήμων.
Η συνάντηση που διήρκησε περίπου 40 λεπτά ξεκίνησε με τον Αλέξη Τσίπρα να κοιτάζει το πρώην γραφείο του και να σχολιάζει στον πρωθυπουργό.

«Βλέπω έκανες αλλαγές» είπε ο κ. Τσίπρας στον πρωθυπουργό, μπαίνοντας στο γραφείο του.
«Αλλαγές μικρές», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης, εννοώντας τους πίνακες κλπ.
«Ξεκίνησες τις μεταρρυθμίσεις», επέμεινε ο κ. Τσίπρας, θέλοντας να ειρωνευτεί.
«Μεταρρυθμίσεις επίπλων» ανταπάντησε ο πρωθυπουργός, κόβοντας την συζήτηση εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε κάμερα της ΕΡΤ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, για να προβεί σε δηλώσεις.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/fofi-se-mitsotaki-sikothika-mono-gia-na-ertho-edo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.