ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φ. Γεννηματά: «Να βρεθούν οι δράστες της Marfin – Δεν φτάνει μια πλακέτα»

Φ. Γεννηματά: «Να βρεθούν οι δράστες της Marfin – Δεν φτάνει μια πλακέτα»

Από το βήμα της Βουλής, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά ζήτησε να βρεθούν οι δράστες της Marfin, τονίζοντας παράλληλα πως δεν φτάνει μια πλακέτα με το «Ποτέ πια».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ απάντησε με αυτόν τον τρόπο στην προαναγγελία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Marfin και ζήτησε να βρεθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν. Η κ. Γεννηματά, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σήμερα , συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα του Μάη του 2010. Τρεις άνθρωποι ξεκίνησαν το πρωί να πάνε στη δουλειά τους και δε γύρισαν ποτέ. Χάθηκαν για πάντα, θυσία στο βωμό της «τυφλής βίας» και της μισαλλοδοξίας. 10 χρόνια μετά δεν φτάνει κ. Πρωθυπουργέ να μην οδηγηθεί αυτή η τραγωδία στη λήθη, δεν φτάνει να βάλουμε μια πλακέτα, δεν φτάνει το «Ποτέ πια», όσο και αν συμφωνούμε με όλα αυτά. Χρειάζεται να βρεθούν οι δράστες, να διαλευκανθεί η υπόθεση. Με αυτόν τον τρόπο θα υπερασπιστούμε πραγματικά την τιμή της δημοκρατίας».

Αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ «διακηρύττει την προστασία του περιβάλλοντος ανοίγει την κερκόπορτα για βλαπτικές χρήσεις. Μιλήσατε, είπε, κ. Πρωθυπουργέ για ανάπτυξη χωρίς εκπτώσεις στο περιβάλλον. Και το πρώτο που κάνετε είναι εκπτώσεις στη συζήτηση. Επιλέξατε συζήτηση στα μουλωχτά. Σήμερα αποδεικνύεται ότι για την Κυβέρνηση της ΝΔ η «προστασία του περιβάλλοντος» και η «πράσινη ανάπτυξη» είναι λόγια χωρίς περιεχόμενο. Είναι γράμμα κενό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νομοσχέδιο αυτό είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αντιστρατεύεται στην πράξη την ενεργειακή Δημοκρατία. Παροπλίζετε ουσιαστικά την ΡΑΕ. Επιστρέφει σε συγκεντρωτικές, υδροκεφαλικές λειτουργίες, και στις πελατειακές σχέσεις. Απειλείται ο φυσικός πλούτος της χώρας. Και τόνισε πως «είμαστε απέναντι. Γιατί αντίπαλός μας είναι οι συντηρητικές πολιτικές στην οικονομία, στην κοινωνία, στο Περιβάλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.