ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φ.Γεννηματά: «Η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών – Οι εργαζόμενοι θα πληρώσουν το ” μάρμαρο”»

Φ.Γεννηματά: «Η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών – Οι εργαζόμενοι θα πληρώσουν το ” μάρμαρο”»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι στην πρώτη φάση της πανδημίας η χώρα, τα κόμματα και οι πολίτες τα πήγαν καλά και τόνισε ότι τώρα, πλέον, είναι η ώρα της κυβέρνησης για αποφάσεις και οργανωμένο σχέδιο έτσι ώστε να μην εκτιναχθούν ύφεση και ανεργία.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες καθώς «δεν φαίνεται να έχει σχέδιο» και εκτίμησε ότι, «οι εργαζόμενοι θα πληρώσουν το ‘μάρμαρο’». Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε, επίσης, βολές κατά της κυβέρνησης για τα νομοσχέδια για περιβάλλον, μεταναστευτικό και Παιδεία. «Είναι αστείο να συζητάμε, έρχεται τελευταία στιγμή τροπολογία για την τηλεκπαίδευση, χωρίς να υπάρχει συζήτηση Αποφασίζει το ‘πάγωμα’ του κατώτατου μισθού χωρίς καμία συζήτηση», είπε η Φώφη Γεννηματά.

Γεννηματά: Καμία ομοιότητα με ΣΥΡΙΖΑ

Αναφερόμενη στις σχέσεις Κινήματος Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ και για το αν υπάρχουν ομοιότητες και συγκλήσεις των δύο κομμάτων, η Φώφη Γεννηματά ήταν κατηγορηματική:

«Δεν υπάρχει καμία ομοιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, αυτή η κρίση ανέδειξε τις διαφορές μας, στην πρώτη φάση». Επιπλέον, κατηγόρησε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ότι «εξαντλούνται σε κοκορομαχίες, για το πού θα πάει η ύφεση, αντί να την σταματούν». Απαντώντας, δε, σε ερώτηση για την παρουσία της στην εκδήλωση για τα θύματα της Marfin, η κ. Γεννηματά σημείωσε: «Στην πολιτική έχουμε αντιπάλους, όχι εχθρούς. Τη λογική του διπόλου και του νέου διχασμού πρέπει να την αποφύγουμε, γιατί μας στοίχισε πολύ ακριβά. Αποδεικνύουμε και υποστηρίζουμε το ‘ποτέ ξανά’ στην πράξη».

Η κυβέρνηση να διεκδικήσει περισσότερα για τον τουρισμό

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα του τουρισμού, η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για τη στήριξη των επιχειρήσεων και σχολίασε ότι αντί να δηλώνει την ικανοποίησή της για τις εξαγγελίες της Κομισιόν θα έπρεπε να διεκδικήσει περισσότερα. «Θα έπρεπε ο επιχειρηματίας του τουρισμού να γνωρίζει ποιο είναι το πλαίσιο για την εστίαση», εκτίμησε και ανέφερε κάποιες από τις προτάσεις της παράταξής της, για τη στήριξη του τουρισμού, όπως η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13 στο 6% και η ακύρωση προκαταβολή φόρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εκτίμησε ότι οι διαρροές περί πρόωρων εκλογών γίνονται από το Μέγαρο Μαξίμου και τόνισε ότι το κόμμα της δεν φοβάται τις εκλογές σημειώνοντας, παράλληλα ότι δεν μπορεί να σκεφτεί πώς θα γίνουν εκλογές με μάσκες και γάντια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.