ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φ.Γεννηματά σε Γ. Πρετεντέρη: «Απολύτως φτηνά και σεξιστικά τα σχόλια περί κομμωτηρίου»

Φ.Γεννηματά σε Γ. Πρετεντέρη: «Απολύτως φτηνά και σεξιστικά τα σχόλια περί κομμωτηρίου»

Την απάντηση της στον Γιάννη Πρετεντέρη, έδωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για τα σχόλια που δέχθηκε για την απουσία από την ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα «απολύτως αντιδεοντολογικά σχόλια» όπως τα χαρακτήρισε τον Γιάννη Πρετεντέρη σε βάρος της.

«Απολύτως φτηνά και σεξιστικά»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ:

«Ξεπέρασαν κάθε όριο ευπρέπειας και δεοντολογίας και μάλιστα πρέπει να πω ότι ήταν σχόλια απολύτως φτηνά και σεξιστικά. Αναρωτιέμαι τι εννοούσε ο κ. Πρετεντέρης όταν έλεγε ότι η κ. Γεννηματά ίσως δεν πήγε στη Βουλή γιατί έπρεπε να πάει στο κομμωτήριο. Όλα αυτά τα 20 χρόνια στην πολιτική έχω ακούσει πολλά απαξιωτικά και σεξιστικά σχόλια. Δεν το βάζω κάτω, γιατί θεωρώ ότι αυτό γίνεται σε βάρος και πολλών άλλων γυναικών στην Ελλάδα- και όχι μόνο στην πολιτική αλλά στις επιχειρήσεις , στους χώρους δουλειάς. Δεν θα κουραστώ, λοιπόν, να αγωνίζομαι για τα δικαιώματά μας γιατί οι γυναίκες μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε στους χώρους που βρισκόμαστε, και στην πολιτική ζωή πρέπει όλοι να αποδεχθούν επιτέλους ότι μπορεί να υπάρξει γυναίκα πρόεδρος, η οποία μάλιστα έχει εκλεγεί απολύτως δημοκρατικά από τη βάση του κόμματος της» ανέφερε.
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι αναμένει να τοποθετηθούν και τα άλλα κόμματα της Βουλής και η ΕΣΗΕΑ.

«Και πρέπει να πω ότι δεν πήγα στη Βουλή γιατί ήμουν στο εξωτερικό, σε προσωπική, σοβαρή υποχρέωση και 14 ημέρες καραντίνα. Το γνωρίζουν οι αρμόδιες αρχές, ο ΕΟΔΥ, η Πολιτική Προστασία» αποκάλυψε.

«Το ΚΙΝΑΛ έχει στοχοποιηθεί»

Έκανε λόγο για «παπαγάλους» και για στοχοποίηση του ΚΙΝΑΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι φανερό πριν ακόμα από τις τελευταίες εκλογές ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει στοχοποιηθεί. Γιατί ενοχλούμε και φαίνεται πως ενοχλούμε πολύ. Ίσως επειδή λειτουργεί ως ένα ανάχωμα στην πόλωση και στο διχασμό. Στοχοποιείται η παράταξη μας, και στο πλαίσιο αυτό βάλλομαι και εγώ προσωπικά. Έχω μιλήσει στο προηγούμενο διάστημα για παπαγάλους. Φαίνεται ότι αυτοί οι παπαγάλοι αποκτούν από σήμερα ονοματεπώνυμο. Φαίνεται ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που δίνουν την εντύπωση ότι εκτελούν κάποιο συμβόλαιο εις βάρος του Κινήματος Αλλαγής και μένα» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.