Επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε για αναφορές του κατά του Ανδρέα Παπανδρέου με αφορμή την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σαν σήμερα, στις 28 Μαϊου του 1979, έκανε μέσω twitter ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο δημοσιογράφος του Σκάϊ σχολίασε στην ραδιοφωνική εκπομπή του πως η Ελλάδα με την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα μετατράπηκε από «γραφική» σε «κανονική» χώρα και άφησε αιχμές για τον ιδρυτή και ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου , λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου- ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο, ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;».

Ο κ. Κεγκέργολου εντόπισε κάποιες «στοχευμένες» γνώμες του δημοσιογράφου για τον Ανδρέα Παπανδρέου που αποσκοπούν, όπως εκτιμά, στον διχασμό και επιτέθηκε εναντίον του με ανάρτηση στο twitter:

«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!! ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BKegeroglou/status/1265879725819518978