ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Π.Μαρινάκης: «Θα επαναφέρουμε την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές»

«Όσον αφορά στους εντός Ελλάδος εκλογείς πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είναι συνταγματικό το νομοθέτημα»

Π.Μαρινάκης: «Θα επαναφέρουμε την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να επαναφέρει την επιστολική ψήφο και για τις εθνικές εκλογές.

Ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «θα επαναφέρουμε τροπολογία για τις εθνικές εκλογές ως προς τους εκλογείς του εξωτερικού και όσον αφορά στους εντός Ελλάδος πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είναι συνταγματικό το νομοθέτημα για τις εθνικές εκλογές».

Εξέφρασε την ικανοποίησή του από την συμμετοχή σημειώνοντας μάλιστα ότι «το εγχείρημα ως προς το σκέλος των Ευρωεκλογών έχει πετύχει και είναι μια καλή αρχή».

Μάλιστα επέκρινε την αντιπολίτευση λέγοντας ότι «αυτοί που το καταψήφισαν με δριμύ κατηγορώ στη Βουλή στη συνέχεια το στήριξαν. Πραγματικά, το χαιρετίζουμε και είναι μια δικαίωση της δικής μας πολιτικής. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ένας καλός οιωνός».

Για τις λιγότερες συμμετοχές από το εξωτερικό και αν κόστισε η υπόθεση Ασημακοπούλου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Πέρυσι στις βουλευτικές εκλογές οι εκτός Ελλάδας που είχαν ψηφίσει ήταν 17.365 ενώ τώρα γράφτηκαν 45.000. Σημειώθηκε 280% αύξηση σε ένα χρόνο από πέρυσι σε όσους επιθυμούν από το εξωτερικό να ψηφίσουν και αυτό δείχνει ότι ήταν αναγκαία η επιστολική ψήφος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε ακόμα ότι «η αντιπολίτευση προσπάθησε να ‘πυροβολήσει’ ένα ισχυρό εργαλείο για την δημοκρατία συνδέοντάς το με την υπόθεση Ασημακοπούλου. Η ΝΔ ελέγχθηκε και αναμένουμε τις επίσημες αποφάσεις της αρμόδιας αρχής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.