ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Άδωνις σε διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς στην Μυτιλήνη: «Ήρθατε εδώ σαν τους κάφρους» (βίντεο)

Ζήτησε να στείλουν κάποιον να τον αντικρούσει

Άδωνις σε διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς στην Μυτιλήνη: «Ήρθατε εδώ σαν τους κάφρους» (βίντεο)

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην Μυτιλήνη και ξέσπασε εναντίον υγειονομικών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις άθλιες συνθήκες στο ΕΣΥ και την υποστελέχωση στις δημόσιες δομές Υγείας. 

Από βήματος τους αποκάλεσε «κάφρους» (στο 24:25 του παρακάτω βίντεο) και άλλα κοσμητικά επίθετα δικαιολογώντας την πολιτική του υπουργείου: «Στην Μυτιλήνη είναι μικρότερες οι αναμονές των ασθενών».

Εκνευρισμένος από την παρουσία διαδηλωτών αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο στους υγειονομικούς που διαμαρτύρονταν υποστηρίζοντας ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν.

Σύμφωνα με το τοπικό stonisi.gr, ζήτησε να στείλουν κάποιον να τον αντικρούσει, ωστόσο, οι αστυνομικοί εμπόδιζαν όποιον ήθελε να πλησιάσει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε απτόητος τις δηλώσεις του.

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης παραχώρησε το βήμα στο στέλεχος από την παράταξη Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών, Ζήνα Κακναβάτου, η οποία μεταξύ άλλων σημείωσε, ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι κάφροι όπως είπε ο υπουργός, αλλά δεν αντέχουν άλλο την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας με στρατιώτες οδηγούς ΕΚΑΒ, ελλείψεις στα νοσοκομεία, ελλείψεις ακτινολόγων στα Κέντρα Υγείας και τόσα άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.