ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

M. Όθωνας: «Με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζουν σοβαρές, ασύμβατες ιδεολογικές διαφορές»

M. Όθωνας: «Με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζουν σοβαρές, ασύμβατες ιδεολογικές διαφορές»

Σε ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Όθωνας.

“Η εύκολη επιλογή είναι να πεις ένα τυφλό όχι, όπως επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι η δική μας πολιτική αντίληψη αυτή” τόνισε ο Μανώλης Όθωνας.

Εντοπίζοντας “σοβαρά ζητήματα θεσμικών εγγυήσεων”, ο κ. Όθωνας τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει επιλέξει στάση “συνεχούς εποικοδομητικής αντιπολίτευσης” και απάντησε στα σενάρια διαλόγου με το ΣΥΡΙΖΑ πως “εμείς ποτέ δεν είχαμε άλλη άποψη από το ότι με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζουν σοβαρές, ασύμβατες ιδεολογικές διαφορές”.

Με φόντο τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλογρίτσα, “στην επικαιρότητα υπάρχουν ζητήματα που κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι δεν ακούει ή δεν καταλαβαίνει” σχολίασε ο κ. Οθωνας, όταν αυτά “πλήττουν ακόμη περαιτέρω την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος”. “Η Δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει και να ρίξει άπλετο φως” τόνισε ο ίδιος, επισημαίνοντας την ίδια ώρα πως “ο κ. Τσίπρας πρέπει να απαντήσει”.

Συγκεκριμένα, “η δική μου εκτίμηση είναι ότι δύσκολα θα αποφύγει την απάντηση (ο κ. Τσίπρας), γιατί η μη απάντηση είναι ότι λίγο πολύ αυτά ήταν εις γνώση του”.

Παράλληλα, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ διέψευσε ότι υπήρξαν διεργασίες σύμπλευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε “η κυβέρνηση μαζί με τη λίστα να δημοσιοποιήσει ποια ήταν τα κριτήρια κατανομής” αναφορικά με την επιχορήγηση των ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τα επόμενα βήματα του Κινήματος Αλλαγής, “εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη μια συζήτηση διαδικτυακών ανοιχτών συζητήσεων για μια σειρά θέματα” ανέφερε ο κ. Όθωνας, όπως η αυριανή για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ενώ “στις 3 του Σεπτέμβρη θα κάνουμε εάν αφιέρωμα στην πορεία του ΕΣΥ” προανήγγειλε, προγραμματίζοντας την παρουσίαση του πλαισίου προτάσεων του κόμματος για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανασυγκρότησης στη φετινή ΔΕΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.