ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚINAΛ: Συγκαλείται η ΚΟ την Παρασκευή – Απείχε ο Γ.Παπανδρέου από τη ψηφοφορία του ν/σ για τις διαδηλώσεις

ΚINAΛ: Συγκαλείται η ΚΟ την Παρασκευή – Απείχε ο Γ.Παπανδρέου από τη ψηφοφορία του ν/σ για τις διαδηλώσεις

Το ΚΙΝΑΛ κατάφερε σε μία περίεργη μέρα για την ελληνική κυβέρνηση να τραβήξει όλα τα φώτα επάνω του, χάρη στον διχασμό που επικρατεί στο εσωτερικό του, μετά και την αποχή του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη από την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου.

Μπορεί, το Κίνημα Αλλαγής, να υπογραμμίζει σε κάθε τόνο ότι κατάφερε να κάνει καθοριστικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τις πορείες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την παράσταση όμως έκλεψαν οι «αντάρτες», και συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπανδρέου, που διαχωρίστηκε από την κεντρική κομματική γραμμή αλλά και ο Χάρης Καστανίδης, οι οποίοι το βράδυ της Πέμπτης, επέλεξαν να απέχουν από την ψηφοφορία.

Αν και η Τρικούπη κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της, φαίνεται ότι δεν τίθεται τελικά θέμα διαγραφής, παρότι υπήρξαν τέτοιες εισηγήσεις προς την ηγεσία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στον απόηχο των εξελίξεων, όπως σημειώνουν πηγές θα υπάρξει προς το παρον συζήτηση χωρίς να αποκλείεται τίποτα.

Δεν ήταν έκπληξη όμως, εδώ και μέρες, υπάρχουν διαφωνίες για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Παρότι η Τρικούπη προσπαθούσε να πείσει ότι έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια και διαμήνυε ότι τα στελέχη της έχουν «υποσχεθεί» να τηρήσουν την κομματική γραμμή.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης, η ομιλία του Χάρη Καστανίδη έβαλε τις υποψίες και την επόμενη μέρα η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου έφερε την μεγάλη αναστάτωση. Η Τρικούπη, δεν αποκάλυπτε τις επόμενες κινήσεις της και κρατούσε στάση αναμονής έως την ώρα της ψηφοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Κίνημα Αλλαγής ενώ δίνεται ένας πραγματικός αγώνας να ανεβάσει δημοσκοπικά τα ποσοστά του, ανοίγει ένας νέος κύκλος εσωστρέφειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.