ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΚΙΝΑΛ: Αίτημα από στέλεχος του κόμματος για διαγραφή του Α. Λοβέρδου

ΚΙΝΑΛ: Αίτημα από στέλεχος του κόμματος για διαγραφή του Α. Λοβέρδου

Μία συνεχόμενη αναστάτωση υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ΚΙΝΑΛ, με το τελευταίο επεισόδιο να έχει να κάνει με την διαγραφή του Ανδρέα Λοβέρδου από το κόμμα μετά από αίτημα στελέχους.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος βουλευτής κατηγορεί τον Ανδρέα Λοβέρδο πως ακολούθησε τη γραμμή Γεωργιάδη για το ζήτημα της παραπομπής της εισαγγελέως Διαφθοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αγαπημένη Πρόεδρε Φώφη Γεννηματά όπως πολύ σωστά είπατε στη τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας όποιος δεν ακολουθεί τη πολιτική γραμμή της παράταξης θέτει τον εαυτό του εκτός παράταξης κ ξεκινάς τις απαραίτητες διαδικασίες για διαγραφή…Αν λοιπόν ισχύει αυτό πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της ΕΔΕΚΑΠ για τον κ.Λοβέρδο εκτός κ αν η πολιτική γραμμή είναι αυτή που δείχνει παρακάτω ο κ.Λοβέρδος…έλεος», αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.