ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Φ. Γεννηματά για Αγία Σοφία: «Η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωσή της»

Φ. Γεννηματά για Αγία Σοφία: «Η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωσή της»

Στην Αγία Σοφία, που πρόσφατα μετατράπηκε από μουσείο σε τέμενος, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (24/07) η πρώτη μουσουλμανική προσευχή. Η Φώφη Γεννηματά, με σχόλιό της, ανέφερε σχετικά: «Η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγίας Σοφίας».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ανανεώνοντας τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, έγραψε αρχικά για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με την πτώση της χούντας των συνταγματαρχών, που έγινε σαν σήμερα: «46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Τιμούμε όσους αγωνίστηκαν κατά της Δικτατορίας. Οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε περήφανοι γιατί στεριώσαμε με θυσίες και αγώνες, τη Δημοκρατία στον τόπο».

Όπως πρόσθεσε: «Αγώνες που μας εμπνέουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που η χώρα μας δοκιμάζεται ξανά. Από την προκλητικότητα της Τουρκίας. Από την πανδημία και τις επιπτώσεις της. Από τις αποκαλύψεις για φαινόμενα εκφυλιστικά στην πολιτική ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγίας Σοφίας. Μια θλιβερή οπισθοδρόμηση για τον παγκόσμιο πολιτισμό, τη συναδέλφωση των λαών. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παλέψουμε στα δύσκολα. Με θάρρος, με ενότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Για την ειρήνη, για τη Δημοκρατία για τη δημιουργία και την προκοπή. Αυτός είναι ο γνήσιος πατριωτισμός χαραγμένος στο dna της παράταξής μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.