ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φ.Γεννηματά σε Κ.Μητσοτάκη: «Δεν είσθε ανεύθυνος άρχων να βάζετε διλήμματα και να μεταφέρετε αλλού τις ευθύνες»

Φ.Γεννηματά σε Κ.Μητσοτάκη: «Δεν είσθε ανεύθυνος άρχων να βάζετε διλήμματα και να μεταφέρετε αλλού τις ευθύνες»

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγή, Φώφη Γεννηματά.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ επικρίνει τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι δεν είναι «ανεύθυνος άρχων να βάζει διλήμματα», και τον εγκαλεί, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα ήταν ασφαλής χώρα την άνοιξη, αλλά με ευθύνη της κυβέρνησης «χάσαμε το πλεονέκτημα».

Αναλυτικά η δήλωση Γεννηματά:

«Κύριε Μητσοτάκη, η έκκληση για νέα εγρήγορση αφορά πρώτα και κύρια εσάς και τους υπουργούς σας. Δεν είσθε ανεύθυνος άρχων να βάζετε διλήμματα και να μεταφέρετε αλλού τις ευθύνες.

Ο συνειδητός πολίτης περιμένει από σας όχι το ”βλέποντας και κάνοντας”, αλλά μέτρα με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Σας είχαμε προειδοποιήσει και προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για το ΕΣΥ, για τον συνωστισμό στις συγκοινωνίες και τα σχολεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν κάνατε τίποτε, και τώρα, που το πρόβλημα φούντωσε, τρέχετε και δεν φθάνετε. Αφήστε τις συγκρίσεις, η Ελλάδα ήταν ασφαλής χώρα την άνοιξη. Δυστυχώς, με ευθύνη σας χάσαμε το πλεονέκτημα. Επιτέλους, λιγότερα λόγια, κάντε αυτό που πρέπει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.