ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήνυμα Π.Χρηστίδη σε επίδοξους «δελφίνους»: «Να βάλουμε τα εγώ μας κάτω από το εμείς»

Μήνυμα Π.Χρηστίδη σε επίδοξους «δελφίνους»: «Να βάλουμε τα εγώ μας κάτω από το εμείς»

O εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης έστειλε μήνυμα με νόημα στο εσωτερικό του κόμματους και στους επίδοξους «δελφίνους».

«Ο κόσμος της παράταξης ζητά από όλους μας να βάλουμε τα εγώ μας κάτω από το εμείς και να είμαστε η εγγυήτρια δύναμη της σταθερότητας και της ευθύνης της χώρας, σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης με αφορμή τις «ζυμώσεις» στο εσωτερικό της παράταξης.

Μιλώντας στο Open ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κληθείς να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του κόμματος τόνισε: «Η ανάγκη που έχει ο κόσμος της παράταξης μετά από πολλά χρόνια που αντιμετωπίσαμε πολύ μεγάλα προβλήματα είναι να βάλουμε όλοι τα εγώ μας κάτω από το εμείς. Xρειάζεται πρόταση απέναντι στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, εκεί δουλεύουμε και νομίζω πως σε αυτή την κατεύθυνση όλοι αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της στιγμής».

Ερωτηθείς για τις ζυμώσεις σχετικά με την εκλογή ηγεσίας το Νοέμβριο του 2021, απάντησε: «Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε για την εκλογή ηγεσίας, θα το κάνουμε τα έχει πει δημοσίως αυτά και η Φ. Γεννηματά». Ως προς την Εύα Καϊλή επανέλαβε την χθεσινή της δήλωση: «Η κα Καϊλή είπε πως δεν θα είναι υποψήφια το 2021, επομένως είναι ξεκάθαρη η θέση της, εργάζεται στο ευρωκοινοβούλιο και συνεχίζει τις δραστηριότητες της ως ευρωβουλευτής».

Τέλος, για το αν άνοιξε η ίδια η Φώφη Γεννηματά την διαδοχολογία, ο κ. Χρηστίδης τόνισε: «Η κα. Γεννηματά είπε το αυτονόητο, είπε ότι θα γίνει η εκλογική διαδικασία όταν είναι προγραμματισμένο να γίνει και η ίδια θα είναι υποψήφια , όπως επίσης και όποιος το επιθυμεί μπορεί να είναι υποψήφιος, αλλά εμείς δεν θα εγκλωβιστούμε στην εσωστρέφεια. Αυτό είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ».

Ως προς τα ελληνοτουρκικά , ο κ. Χρηστίδης επεσήμανε ότι «η Ελλάδα προχωράει με διπλωματικές κινήσεις εναντίον της τουρκικής επιθετικότητας, έστω και μεγάλη καθυστέρηση» αλλά παρατήρησε ότι «αποτέλεσμα απτών κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας, μηδέν». «Οι κυβερνητικοί παράγοντες έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν ότι θα φορέσουν στενούς κορσέδες στην Τουρκία και μετά από τις συνεδριάσεις των ευρωπαϊκών οργάνων, απλώς ο κ. Ερντογάν συνέχιζε ανενόχλητος την πορεία της πρόκλησης σε όλη την ευρύτερη περιοχή».

Αναφερόμενος στο εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία σημείωσε πως «είναι αδιανόητο να υπάρχει κράτος-μέλος το οποίο να συνεχίσει να πουλά όπλα στην Τουρκία η οποία απειλεί ευθέως την Ελλάδα και την Κύπρο και αυτό σχετίζεται με τις βασικές αρχές, ιδέες και αξίες με τις οποίες δομήθηκε η ευρωπαϊκή οικογένεια». Υπενθύμισε μάλιστα πως δεν αποτελεί πρόταση του Κ. Μητσοτάκη, καθώς «ο Νίκος Ανδρουλάκης ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής το έχει βάλει πολύ καιρό τώρα είναι αυτονόητο, και είναι κάτι το οποίο πρέπει να το δούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθύμισε τέλος πως «ο κ. Βέμπερ δεν ψήφισε τη συγκεκριμένη πρόταση όταν μπήκε στο ευρωκοινοβούλιο και αναφέρομαι στον κ .Βέμπερ γιατί ανήκει στο ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα, για μην θεωρεί κανείς ότι δεν ξέρουμε την πραγματικότητα». «Με σαφήνεια θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε περίπτωση το Οruc reis να περάσει τα 12 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο, αυτό το έχει τονίσει και η Προέδρος μας. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα για μας και προφανώς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι ελληνικές εθνικές ένοπλες να δουν τι πρέπει να κάνουν» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.