ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ.Βαλυράκης: Το τελευταίο «αντίο» στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ (φώτο)

Σ.Βαλυράκης: Το τελευταίο «αντίο» στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης η κηδεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, στο νεκροταφείο του Παπάγου.

Η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, μαζί με τους δύο γιους τους είπαν το τελευταίο αντίο στον Σήφη Βαλυράκη.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν στελέχη του ΚΙΝΑΛ, η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο Σήφης Βαλυράκης έχασε τη ζωή του την Κυριακή στο δυστύχημα με τη βάρκα του στον Ευβοϊκό.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι επρόκειτο για ατύχημα, ενδεχομένως ο Σήφης Βαλυράκης να γλίστρισε ή και να λιποθύμησε με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα και να χτυπηθεί από την προπέλα της δικής του βάρκας.

Ωστόσο, μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο Σήφης Βαλυράκης είχε διαπληκτισμό με ένα ιδιοκτήτη ψαροκάϊκου ο οποίος έκανε δύο γύρους γύρω από τη βάρκα του Σήφη Βαλυράκη προκαλώντας κυματισμό. Ετσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός να κατέληξε στη θάλασσα και να χτυπήθηκε από την προπέλα του δικού του σκάφους, ενδεχομένως και του άλλου που προκάλεσε τον κυματισμό.

Ο θάνατός του επήλθε από μοιραία χτυπήματα από την προπέλα στο κεφάλι. Η σύζυγός του μετά την εμφάνιση των μαρτύρων με επιστολή της στον υπουργό Ναυτικλίας έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του συζύγου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.