Πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης η κηδεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, στο νεκροταφείο του Παπάγου.

Η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, μαζί με τους δύο γιους τους είπαν το τελευταίο αντίο στον Σήφη Βαλυράκη.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν στελέχη του ΚΙΝΑΛ, η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο Σήφης Βαλυράκης έχασε τη ζωή του την Κυριακή στο δυστύχημα με τη βάρκα του στον Ευβοϊκό.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι επρόκειτο για ατύχημα, ενδεχομένως ο Σήφης Βαλυράκης να γλίστρισε ή και να λιποθύμησε με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα και να χτυπηθεί από την προπέλα της δικής του βάρκας.

Ωστόσο, μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο Σήφης Βαλυράκης είχε διαπληκτισμό με ένα ιδιοκτήτη ψαροκάϊκου ο οποίος έκανε δύο γύρους γύρω από τη βάρκα του Σήφη Βαλυράκη προκαλώντας κυματισμό. Ετσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός να κατέληξε στη θάλασσα και να χτυπήθηκε από την προπέλα του δικού του σκάφους, ενδεχομένως και του άλλου που προκάλεσε τον κυματισμό.

Ο θάνατός του επήλθε από μοιραία χτυπήματα από την προπέλα στο κεφάλι. Η σύζυγός του μετά την εμφάνιση των μαρτύρων με επιστολή της στον υπουργό Ναυτικλίας έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του συζύγου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!