Φ.Γεννηματά: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τον ιδιωτικό τομέα της υγείας ως τοτέμ»

Φ.Γεννηματά: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τον ιδιωτικό τομέα της υγείας ως τοτέμ»

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας ασκεί η Φώφη Γεννηματά.

Σε δήλωσή της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει ότι την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι, δεν μπορεί η κυβέρνηση να συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον ιδιωτικό τομέα της υγείας ως τοτέμ.

«Ζητώ για μια ακόμη φορά να γίνει η σχετική συζήτηση στη Βουλή. Επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του ο Πρωθυπουργός. Αυτό έχει προτεραιότητα και όχι άλλα», καταλήγει η Φώφη Γεννηματά.

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά

Την ώρα που κάθε μέρα έχουμε χιλιάδες κρούσματα, οι διασωληνωμένοι αυξάνουν, δεκάδες ανθρώπινες ζωές χάνονται και το ΕΣΥ βρίσκεται στο βαθύ κόκκινο, κυβερνητικά στελέχη συνεχίζουν ανέμελα να δίνουν ημερομηνίες για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων. Παριστάνουν και υποκαθιστούν τους ειδικούς.

Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί τη μεγαλύτερη καραντίνα της Ευρώπης. Έχει ανάγκη από αισιοδοξία και όχι εμπαιγμό.

Οι διαρκείς ψεύτικες υποσχέσεις που διαψεύδονται σε λίγες ημέρες, για να έρθουν οι επόμενες, εξελίσσονται σε μπούμερανγκ. Γιατί αντί για ελπίδα για το αύριο, οδηγούν την κοινωνία σε μια διάχυτη απογοήτευση.

Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τη χώρα.

Το άνοιγμα των δραστηριοτήτων πρέπει να γίνει, αλλά με ασφάλεια σχέδιο, σαφείς στόχους, μελετημένα βήματα, σταδιακά και με αντιμετώπιση του συνωστισμού.

Το βάρος πρέπει να πέσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που τρέχουν. Όταν άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι ή πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι, δεν μπορεί η Κυβέρνηση να αντιμετωπίζει τον ιδιωτικό τομέα της υγείας ως τοτέμ.

Ζητώ για μια ακόμη φορά να γίνει η σχετική συζήτηση στη Βουλή. Επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του ο Πρωθυπουργός. Αυτό έχει προτεραιότητα και όχι άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.