Φ.Γεννηματά: «Τα νοσοκομεία έχουν άμεση ανάγκη από στήριξη και από προσλήψεις»

Φ.Γεννηματά: «Τα νοσοκομεία έχουν άμεση ανάγκη από στήριξη και από προσλήψεις»

Η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε το Oγκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι», όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Η κ. Γεννηματά, μετά την επίσκεψη δήλωσε ότι τα νοσοκομεία έφτασαν να λειτουργούν στο κόκκινο όλους αυτούς τους μήνες, χωρίς την αναγκαία στήριξη από την κυβέρνηση, ιδιαίτερα όσον αφορά το προσωπικό, αλλά και τα μέσα.

«Η κυβέρνηση φρόντισε όμως να κρατήσει εκτός covid τον ιδιωτικό τομέα της υγείας. Δυστυχώς, ογκολογικά νοσοκομεία όπως αυτό, έχασαν σημαντικούς γιατρούς και νοσηλευτές και θα πρέπει γρήγορα να επιστρέψουν στην κανονικότητα», πρόσθεσε. Επιπλέον, σύμφωνα με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, «χρειάζονται τώρα άμεσες προσλήψεις και καινούργιο οργανόγραμμα, ειδικευόμενους, για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις υποδομές που έχουν. Υπάρχουν μηχανήματα -και διαγνωστικά και θεραπευτικά-, που δεν αξιοποιούνται στο έπακρο, ακριβώς γιατί υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξήρε τις προσπάθειες του νοσοκομείου για τη λειτουργία του ενώ επεσήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ θα αναδείξει και θα πιέσει την κυβέρνηση έτσι ώστε να υπάρχουν γρήγορα αποτελέσματα. «Μιλάμε για ογκολογικούς ασθενείς, για ασθενείς που ταλαιπωρούνται ούτως ή άλλως στην καθημερινότητά τους, που δίνουν έναν αγώνα για τη ζωή τους και αξίζουν τα καλύτερα να τους δοθούν από την πολιτεία», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.