ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Λοβέρδος: «Πράξη απελευθέρωσης η παραίτηση μου από το ΠΑΣΟΚ – Αν έμενα θα αντιδικούσα με το κόμμα μου»

Ο πρώην υπουργός του κόμματος επανέλαβε ότι οι λόγοι αποχώρησής του είναι πολιτικοί

Α.Λοβέρδος: «Πράξη απελευθέρωσης η παραίτηση μου από το ΠΑΣΟΚ – Αν έμενα θα αντιδικούσα με το κόμμα μου»

Ο πρώην υπουργός του κόμματος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την αποχώρησή του από το κόμμα ως μια πράξη απελευθέρωσής του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι «ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και έγινε βελούδινα» και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία διάθεση να αντιδικήσω με το κόμμα μου. Αν έμενα θα αντιδικούσα με το κόμμα μου».

Όπως εξήγησε μιλώντας «οι κεντρικές μου θέσεις διαφωνίας εκτέθηκαν στην επιστολή μου στον πρόεδρο».

Επανέλαβε ότι οι λόγοι αποχώρησής του είναι πολιτικοί και όπως είπε, στην επιστολή του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης τόνισε ότι «παραμένω απολύτως ενεργός πολιτικά»

Στο αν υπάρχει περίπτωση συμπόρευσης με τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε «δεν τίθεται τίποτε».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είπε: «Έχω ακούσει πάρα πολλά, δεν απάντησα, αλλά ούτε θα απαντώ. Εγώ θα διατυπώνω τις απόψεις μου, με βάση αυτές τις απόψεις θα κριθούν και ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον μου».

Ακόμα τόνισε: «Εγώ είμαι πολιτικός και έτσι θα ολοκληρώσω το βίο μου».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη σχολίασε ότι ήμασταν, δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα.

Στο αν αισθάνεται ΠΑΣΟΚ, απάντησε, «έχει τελειώσει αυτό για εμένα».

Όπως είπε, η απόφασή του για αποχώρηση είχε ληφθεί καιρό πριν, αλλά η προεκλογική περίοδος δεν επέτρεπε να ανακοινωθεί και πως θα ήταν πιο δύσκολη η θέση του αν είχε εκλεγεί βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη φωτογραφία με τον Άδωνι Γεωργιάδη είπε ότι δεν είχε κανένα άλλο νόημα και ότι ο Α. Γεωργιάδης τον κάλεσε όπως όλους τους προηγούμενους υπουργούς Εργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.