Ε.Λιακούλη: «Εφεύρημα τα περί υπόγειας συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις»

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει αυτόνομη πορεία»

Ε.Λιακούλη: «Εφεύρημα τα περί υπόγειας συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις»

Απέρριψε τις αιτιάσεις που διατυπώνουν ορισμένες πλευρές για συνεννόηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η Ευαγγελία Λιακούλη.

Η βουλευτής Λάρισας, που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «το εφεύρημα περί υπόγειας συνεννόησης με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή είναι τόσο φαιδρό που δεν θα έχρηζε απάντησης, αν η αναπαραγωγή του δεν ήταν τόσο εξόφθαλμη».

Όπως σημειώνει η βουλευτής «αντιλαμβάνομαι την ανάγκη κάποιων να χρεώσουν το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής ένθεν κακείθεν. Ειλικρινά …μας κούρασαν. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει αυτόνομη πορεία και προγραμματικές θέσεις. Ας το συνηθίσουν». Για να καταλήξει: «Θυμίζω ότι ήμουν μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τη Novartis. Τότε είχα υπόγεια συνεργασία με τη ΝΔ;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.