ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παράταση στην παράταση – Ξεπερνούν το όριο των 140.000 οι ψήφοι λένε στη Χαριλάου Τρικούπη

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παράταση στην παράταση – Ξεπερνούν το όριο των 140.000 οι ψήφοι λένε στη Χαριλάου Τρικούπη

Άλλη μία ώρα παρατείνονται οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ καθώς συνεχίζεται η προσέλευση σε αρκετά τμήματα. Τελευταίες εκτιμήσεις της Χαριλάου Τρικούπη θέλουν τη συμμετοχή των μελών να ξεπερνά το όριο των 140.000.

Έτσι, αποφασίστηκε οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ να παραταθούν έως και τις 9 το βράδυ, κατά μία επιπλέον ώρα σε σχέση με την προηγούμενη παράταση (20:00) και δύο ώρες από την αρχική που έληξε στις 7 το απόγευμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις, τα μέλη που θα δώσουν τελικά το παρών στις κάλπες, θα ξεπεράσουν το φράγμα των 140.000.

Επίσης, το όνομα «ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ», φαίνεται να προκρίνεται με μεγάλη διαφορά.

Υπενθυμίζεται ότι τα στελέχη και τα μέλη επιλέγουν και τους 4.602 αντιπροσώπους που θα εκπροσωπήσουν τη βάση του κινήματος στο επερχόμενο συνέδριο στις 20 – 22 Μαΐου, καθώς και να εκλέξουν τις νέες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα (09.05.2022) θα υπάρχει μια πλήρης εικόνα της ψηφοφορίας, ενώ αργότερα απόψε θα κάνει δήλωση ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.