ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευρωεκλογές 2024 – Μ.Αεράκης: Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο «παπά Μιχάλης» του «Σασμού»

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θεωρείται θέμα ωρών

Ευρωεκλογές 2024 – Μ.Αεράκης: Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο «παπά Μιχάλης» του «Σασμού»

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα συμπεριληφθεί ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του να θεωρείται θέμα ωρών.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, φέρεται να κατάφερε να πείσει τον γνωστό ηθοποιό, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τον ρόλο του «παπά Μιχαήλ» στη σειρά «Σασμός», που προβάλλεται στην τηλεόραση του Alpha. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για την προσήλωσή του στον χώρο της Κεντροαριστεράς, διατηρεί επαφές με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Αεράκης

Ο Μιχάλης Αεράκης γεννήθηκε στα Ανώγεια, είναι 66 ετών και ζει μόνιμα στα Χανιά. Όταν ήταν 6 ετών ο πατέρας του έφυγε από την Κρήτη και πήγε μετανάστης στη Γερμανία. Ο παππούς του ήταν παπάς και έχει πάρει το όνομά του. Έφυγε από τη γενέτειρα του, τα Ανώγεια στα 11 του χρόνια και πήρε στο Ηράκλειο. Από 12 ετών πωλούσε λαχεία στους δρόμους του Ηρακλείου. Μεγαλώνοντας πήγε στην Αθήνα και στα 25 του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο τον Σπύρο Αεράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχοντας μια μακρά πορεία στο θεατρικό σανίδι, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, διετέλεσε για 17 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.