ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Παπανδρέου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Η Ευρώπη και η Ελλάδα χρειάζεται να πάρουν τολμηρές αποφάσεις»

Ξεκίνησε στο Σούνιο το 24ο Συμπόσιο της Σύμης 

Γ.Παπανδρέου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Η Ευρώπη και η Ελλάδα χρειάζεται να πάρουν τολμηρές αποφάσεις»

Το 24ο Συμπόσιο της Σύμης που οργανώνει το ίδρυμα Παπανδρέου ξεκίνησε απόψε με τη Τελετή Έναρξης, δίπλα στο Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε προσερχόμενος στη τελετή πως οι συζητήσεις στο φετινό Συμπόσιο αφορούν «τη μεγάλη κρίση που περνάει τώρα η Ευρώπη και ο κόσμος, με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο πόλεμος αυτός έχει μεγάλες συνέπειες που βιώνουμε και στην Ελλάδα στην ενέργεια, τα τρόφιμα, τις μεταφορές.

Ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία εγκυμονεί τον κίνδυνο «να δημιουργήσει αστάθεια για μεγάλο διάστημα σε όλη την ευρύτερη περιοχή».

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι «τις επιπτώσεις αυτής της τραγικής και παράλογης εισβολής θα συζητήσουμε τις επόμενες μέρες, γιατί χρειάζεται η Ευρώπη και η χώρα μας να πάρει τολμηρές αποφάσεις για μεγαλύτερη αυτάρκεια σε πολλούς τομείς αν θέλουμε να θωρακίσουμε το μέλλον και να διαφυλάξουμε τα δημοκρατικά κεκτημένα μας».           

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.