Ξεκινά τις περιοδείες ο Νίκος Ανδρουλάκης – Αύριο θα μεταβεί στην Βέροια

Θα συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτών στην Κουλούρα

Ξεκινά τις περιοδείες ο Νίκος Ανδρουλάκης – Αύριο θα μεταβεί στην Βέροια

Αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μεταβεί στην Βέροια, καθώς ξεκινά τις περιοδείες στην περιφέρεια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτών στην Κουλούρα και θα μιλήσει το απόγευμα στην Βέροια.

Ξεκινά έτσι ένα χάρτη πυκνών γεγονότων με κορύφωση το Συνέδριο που όπως ανακοίνωσε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-22 Μαΐου.

Η αυτό-οργάνωση ως καταλύτης της ενότητας-ανανέωσης και πολιτικής αυτονομίας είναι το πολιτικό τρίπτυχο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Μιλώντας χθες στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο κ. Ανδρουλάκης όρισε το πολιτικό πλαίσιο  σημειώνοντας ότι «αυτή η παράταξη με όλους μαζί θα ξαναγίνει πρωταγωνιστής και αυτό είναι εθνικό καθήκον. Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανατρέψουμε το σημερινό πολιτικό συσχετισμό, που διχάζει και καθηλώνει την ελληνική κοινωνία. (…) Μαζί ανατρέπουμε κατεστημένα. Μαζί δίνουμε την ελπίδα. Μαζί κάνουμε την κοινωνία πρωταγωνιστή. Μαζί θα νικήσουμε.Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όταν η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι στην όχθη των νικητών. Κοιτώντας την όχθη των ηττημένων της συντήρησης, της αριστεράς και της δεξιάς».

Η ανακοίνωση χθες του Νίκου Χριστοδουλάκη ως επικεφαλής στο Ινστιτούτο In Social καθώς και του Ηλία Κικίλια στην θέση του συμβούλου της κοινοβουλευτικής ομάδας επί οικονομικών θεμάτων θεωρείται ότι εμπλουτίζουν τις ψηφίδες σε επίπεδο προσώπων στην Χαριλάου Τρικούπη.

Οι επόμενοι σταθμοί στο πολιτικό ημερολόγιο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι η μεγάλη θεματική εκδήλωση για την Υγεία που αναμένεται να λάβει χώρα στις αρχές Απριλίου στην Θεσσαλονίκη και η θεματική εκδήλωση για την Ενέργεια, πιθανότατα στην Δυτική Μακεδονία στα μέσα του επόμενου μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.