Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Λέσβος: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Δ.Βουνάτσος

Ήταν επί πολλά χρόνια βουλευτής και πρώην νομάρχης και δήμαρχος Λέσβου

Λέσβος: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Δ.Βουνάτσος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Βουνάτσος.

Ο Δημήτρης Βουνάτσος ήταν επί πολλά χρόνια βουλευτής και πρώην νομάρχης και δήμαρχος Λέσβου.

Ο 82χρονος πολιτικός, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από νευροχειρουργούς του Νοσοκομείου και σύμφωνα με συνεργάτες του που ενημερώθηκαν από τους γιατρούς, το επόμενο 48ωρο κρίνεται κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.