ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μ.Αποστολάκη: «Ελλιπέστατη η δικογραφία που εστάλη στη Βουλή για το δυστύχημα των Τεμπών»

«Δεν πρόκειται για το σύνολο της δικογραφίας αλλά για στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία επιλεκτικά έχουν αποσταλεί»

Μ.Αποστολάκη: «Ελλιπέστατη η δικογραφία που εστάλη στη Βουλή για το δυστύχημα των Τεμπών»

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μιλένα Αποστολάκη χαρακτήρισε «ελλιπέστατη» τη δικογραφία των περίπου χιλίων σελίδων που εστάλη από τον ανακριτή Λάρισας στην Εξεταστική Επιτροπή του Κοινοβουλίου για το έγκλημα των Τεμπών.

Όπως τονίζει η βουλευτής, «δεν πρόκειται για το σύνολο της δικογραφίας αλλά για στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία επιλεκτικά έχουν αποσταλεί στη Βουλή. Λείπουν ουσιώδη στοιχεία, ουσιώδη συνημμένα, τα οποία οι μάρτυρες κατέθεσαν, και θα έλεγα ότι εισφέρει ελάχιστα στην προσπάθεια να αποκαλυφθούν τα αίτια και οι υπεύθυνοι αυτού του τραγικού εγκλήματος».

Ερωτηθείσα εάν έχει νόημα μετά την κατάθεση της δικογραφίας η συνέχιση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής, η κυρία Αποστολάκη είπε ότι (η επιτροπή αυτή) δεν μπορεί να ολοκληρωθεί και να βγουν πορίσματα εάν δεν έρθουν κρίσιμοι μάρτυρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτίμησε μάλιστα ότι «η πλειοψηφία θα το αρνηθεί. Το αρνήθηκε ήδη. Δεν έχω καμιά ελπίδα ότι θα σπεύσει να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες για τη διαλεύκανση της αλήθειας. Και δεν το κάνει αυτό γιατί δεν θέλει την αναμετάδοση των καταθέσεων τους» ανέφερε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.