ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ν.Ανδρουλάκης: «Έχουμε πολλούς αγώνες, πολλές μάχες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας»

«Είμαι σίγουρος ότι θα τις κερδίσουμε ενωμένοι όλοι μαζί»

Ν.Ανδρουλάκης: «Έχουμε πολλούς αγώνες, πολλές μάχες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας»

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έκανε έναν σύντομο απολογισμό για το αποτέλεσμα των υποψήφιων του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος έγραψε: «Έχουμε πολλούς αγώνες, πολλές μάχες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τις κερδίσουμε ενωμένοι όλοι μαζί.

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

Γιατί πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός χρειάζεται μία ισχυρή, προοδευτική, αξιόπιστη δύναμη για να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση».

Και κατέληξε: «Μια ισχυρή προοδευτική δύναμη, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Μια ισχυρή αξιόπιστη δύναμη που θα δώσει μία άλλη πνοή στον ελληνικό λαό. Για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για δίκαιη ανάπτυξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.