N.Ανδρουλάκης: «Το Μαξίμου καθοδηγούσε την Καϊλή για τις υποκλοπές – Να παραδώσει την έδρα της»

«Κακή οικογενειακή συνήθεια του κ. Μητσοτάκη το να απλώνει τα πλοκάμια του πέρα από τα όρια της ΝΔ»

N.Ανδρουλάκης: «Το Μαξίμου καθοδηγούσε την Καϊλή για τις υποκλοπές – Να παραδώσει την έδρα της»

Ο Ν.Ανδρουλάκης στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έκανε εκ νέου σφοδρή επίθεση στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσιάζοντάς τον ως έναν αμετανόητο πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης που συσσώρευσε προβλήματα, κακοποίησε τους θεσμούς και διόγκωσε τις κοινωνικές ανισότητες.

«Γι’ αυτό ζητώ ισχυρή εντολή: για να αποτελέσει παρελθόν η διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν ήρθα για να αποτελέσει … κανόνα το παλιό σύστημα διαφθοράς και το σύστημα των υποκλοπών», είπε στρέφοντας τα πυρά του και προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ: « Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται διαχρονικά ο καλύτερος πελάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το σκιάχτρο της οικτρής διακυβέρνησης του κραδαίνει η Νέα Δημοκρατία ως φόβητρο. Ήρθε η ώρα οι προοδευτικοί πολίτες να βρουν διέξοδο»

Παράλληλα, μιλώντας για το σκάνδαλο με την Εύα Καΐλή, ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε σε ορισμενα ΜΜΕ και τον πρωθυπουργό που σχολίαζαν δηκτικά τη δήλωσή του περί «δούρειου ίππου». «Το περιβάλλον Μητσοτάκη την καθοδηγούσε για το σκάνδαλο των υποκλοπών», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Κακή οικογενειακή συνήθεια του κ. Μητσοτάκη το να απλώνει τα πλοκάμια του πέρα από τα όρια της ΝΔ», σημείωσε. Επίσης, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε την κ. Καϊλή να παραδώσει την έδρα της.

«Η Εύα Καϊλή πρόδωσε τους χιλιάδες ψηφοφόρους της παράταξης και οφείλει να παραδώσει την έδρα της. Η αντίθετη άποψη, που άκουσα να διατυπώνεται ακόμη και με νομικούς όρους, είναι απαράδεκτη και θολώνει το μήνυμα μας απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα», είπε.

«Και το μήνυμα μας απέναντι σε κάθε προοδευτικό πολίτη που έχει κοινές αγωνίες με εμάς για τη δημοκρατία, την ευημερία, την κοινωνική δικαιοσύνη και δεν ανέχεται τις ανισότητες, την υπονόμευση του κοινωνικού κράτους και το πλήγμα στους θεσμούς, είναι ότι: Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο θα μένει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτό δώστε μας ισχυρή εντολή να ανατρέψουμε αυτή την ιδιότυπη ομηρία του προοδευτικού κόσμου της χώρας και αυτό το φαύλο πολιτικό σύστημα που συνεχώς αναπαράγει τα ίδια προβλήματα», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.