ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ν.Ανδρουλάκης: «Η νέα χρονιά να βρει την ανθρωπότητα με περισσότερη ειρήνη και ευημερία»

«Το 2024 συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας»

Ν.Ανδρουλάκης: «Η νέα χρονιά να βρει την ανθρωπότητα με περισσότερη ειρήνη και ευημερία»

Ο σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Φάρος», έψαλλε το πρωί της Κυριακής (31/12), τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε «η νέα χρονιά να βρει την ανθρωπότητα με περισσότερη ειρήνη και ευημερία», ενώ τόνισε ότι πλέον χρειαζόμαστε «δημιουργικές πολιτικές, που θα απελευθερώνουν τις δυνάμεις της νέας γενιάς και διασφαλίσουν ποιοτικό επίπεδο ζωής για όλους τους πολίτες».

Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Το 2024 συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε αυτήν τη σπουδαία επέτειο για την πατρίδα μας, είναι να αγωνιστούμε για μια δίκαιη κοινωνία με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και για μία παραγωγική, ανθεκτική, βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Χρειαζόμαστε δημιουργικές πολιτικές, που θα απελευθερώνουν τις δυνάμεις της νέας γενιάς, θα διασφαλίζουν ποιοτικό επίπεδο ζωής για όλους τους πολίτες, με ισχυρή δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία, που θα απαντούν πειστικά στο μείζον ζήτημα του δημογραφικού και της κλιματικής κρίσης.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ έχουμε χρέος ως Πολιτεία να οικοδομήσουμε τη συλλογική μας ευημερία σε πιο γερά θεμέλια για να αντέχουμε στις παγκόσμιες αναταράξεις.

Όμως, για να πετύχουμε σε όλα αυτά απαιτείται αξιόπιστο προοδευτικό σχέδιο, που θα έχει ως πυξίδα την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Όλα αυτά αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον αυξανόμενων εντάσεων, με δύο ενεργές πολεμικές εστίες στην ευρύτερη γειτονιά μας και μια Ευρώπη που αναζητά τη θέση της σε έναν κόσμο ραγδαίων αλλαγών.

Εύχομαι η νέα χρονιά να βρει την ανθρωπότητα με περισσότερη ειρήνη και ευημερία και να γίνει για την πατρίδα μας το εφαλτήριο μιας νέας, ελπιδοφόρας πορείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά σε εσάς και τις οικογένειές σας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.