ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ν.Ανδρουλάκης: «Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς»

«Η πράσινη μετάβαση πρέπει να γίνει με δίκαιο τρόπο» τόνισε ο Ανδρουλάκης

Ν.Ανδρουλάκης: «Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς»

Στα Γρεβενά, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην δυτική Μακεδονία, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/5) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ τον υποδέχθηκαν φίλοι και μέλη του κόμματος, ενώ στη συνέχεια περπάτησε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στην κεντρική πλατεία όπου συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες των Γρεβενών.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε ότι στη δυτική Μακεδονία και στα Γρεβενά υπάρχει έντονο το δημογραφικό πρόβλημα επισημαίνοντας ότι «ως πολιτεία πρέπει να στηρίξουμε την κοινωνία, τα νέα ζευγάρια και τους συνταξιούχους». Πρότεινε παράλληλα ένα «νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς».

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ενεργειακής φτώχειας που πλήττει ιδιαίτερα την ορεινή Ελλάδα και πολύ περισσότερο τα Γρεβενά, σημειώνοντας ότι, «η πράσινη μετάβαση πρέπει να γίνει με δίκαιο τρόπο» ώστε οι καλλιεργητές, αγρότες, μεταποιητές, δημοτικές κοινότητες και συνεταιρισμοί να έχουν την δυνατότητα κατά προτεραιότητα να κάνουν ανανεώσιμα πάρκα ενέργειας προκειμένου να εξασφαλίσουν χαμηλό κόστος για την παραγωγή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος σημείωσε με έμφαση: «επιθυμούμε μια δίκαιη μετάβαση που δεν θα οδηγεί την Ελλάδα σε νέες περιφερειακές ανισότητες με υψηλό κόστος που θα υπονομεύσει την ελληνική παραγωγή στα επόμενα χρόνια» και κατέληξε λέγοντας: «χρειαζόμαστε πολιτικές πραγματικής περιφερειακής ανάπτυξης κι όχι πολιτικές που έχουν ως κέντρο ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και ανθρώπους που στηρίζουν την σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.