ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Ανδρουλάκης: «Τα χειροκροτήματα στον Καραμανλή δείχνουν έλλειψη ενσυναίσθησης»

«Αυτόν τον άνθρωπο χειροκροτείτε, σε οποιοδήποτε άλλο πολιτικό σύστημα θα είχε παραιτηθεί»

Ν.Ανδρουλάκης: «Τα χειροκροτήματα στον Καραμανλή δείχνουν έλλειψη ενσυναίσθησης»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρενέβη στη Βουλή, μετά την ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στα χειροκροτήματα των βουλευτών της ΝΔ στον πρώην υπουργό Μεταφορών ιδίως όταν δήλωσε ότι δεν κρύβεται πίσω από καμία βουλευτική ασυλία, σχολίασε: «Τα χειροκροτήματα δείχνουν ότι το κόμμα που κυβερνά έχει μηδενική ενσυναίσθηση, χειροκροτήματα για τον άνθρωπο που έλεγε “ντροπή σε όσους θέτουν ζητήματα ασφάλειας”.

Αυτόν τον άνθρωπο χειροκροτείτε, σε οποιοδήποτε άλλο πολιτικό σύστημα θα είχε παραιτηθεί, δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος. Δεν είναι αυτός υπεύθυνος, ο κ. Μητσοτάκης φτιάχνει τα ψηφοδέλτια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκάλεσε τον κ. Καραμανλή ότι «δεν είπε κουβέντα για το πόρισμα αρχής, κουβέντα για το πόρισμα της 717 αντιθέτως μας ρώτησε “θέλατε να μην υλοποιηθεί το έργο;” Γιατί το πρότεινε η Εισαγγελία; Γιατί υπήρχε διαφθορά. Τίποτα δεν είπατε επί της ουσίας. Αλαζονεία απεριόριστη! Σήμερα το χειροκρότημά σας με την τοποθέτηση βαθιά προκλητική επί της ουσίας, όλοι είστε υπεύθυνοι για ανοχή συμπεριφορά και πράξεις υπουργούς που δεσμευόταν για ασφάλειας και χάσανε 57 άνθρωποι τη ζωή τους.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην φράση του κ. Καραμανλή ότι η παράταξη της ΝΔ δεν θα παραδώσει ποτέ τα κλειδιά της χώρας στους θυρωρούς της διαπλοκής, διερωτήθηκε: «Ποιας διαπλοκής; Που δύο υπουργοί έπιναν ποτά την Κυριακή το βράδυ της ΝΔ; Δεν ήταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή άλλων κομμάτων, οι δικοί σας υπουργοί ήταν». Για να καταλήξει: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και άπλετο φως στη δικαιοσύνη και Καραμανλής και γαλάζια παιδιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.