ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Α.Λοβέρδος λέει «ευχαριστώ» για την αθώωση του και στηρίζει Κ.Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις: «Δεν είναι λόγος προσφυγής στις κάλπες»

Διαφοροποιείται από τον Ν.Ανδρουλάκη ο Α.Λοβέρδος

Ο Α.Λοβέρδος λέει «ευχαριστώ» για την αθώωση του και στηρίζει Κ.Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις: «Δεν είναι λόγος προσφυγής στις κάλπες»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά και από την αθώωση του για το σκάνδαλο της Novartis έχει σταθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο πρώην υπουργός και δελφίνος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, υποστήριξε ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν είναι λόγος για προσφυγή στις κάλπες! Ερχόμενος σε ευθεία αντίθεση με τον πρόεδρο του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος με ανάρτηση του λίγες ώρες πριν, είχε απαιτήσει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών και την άμεση προκήρυξη πρόωρων εκλογών!

Είχε προηγηθεί η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του με την οποία υποβαθμίζει το σκάνδαλο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, ξεπλένοντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού δήλωσε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν πολύ συχνά και στο εξωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άκρως ευνοημένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη Ανδρέας Λοβέρδος, στην συνέντευξη του απαντώντας σε ερώτηση αν το  θέμα των υποκλοπών μπορεί να είναι ο λόγος για προσφυγή στις κάλπες, εμφανίστηκε απόλυτος δηλώνοντας «πως δεν είναι λόγος προσφυγής στις κάλπες, υπάρχουν σημαντικότεροι λόγοι» . Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την αντίδραση του κόμματός του στην απαλλακτική απόφαση και την απουσία σχετικής δήλωσης από τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη,  τόνισε πως του αρκεί η δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.