ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΣΟΚ για ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Η κυβέρνηση επιτρέπει στις εταιρείες να κρατούν τόσο ψηλά τις τιμές»

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Όταν υπάρχει βούληση και πραγματικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες πολίτες όλα γίνονται»

ΠΑΣΟΚ για ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Η κυβέρνηση επιτρέπει στις εταιρείες να κρατούν τόσο ψηλά τις τιμές»

«Πυρά» προς την κυβέρνηση και τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του τονίζει πως ήταν το μόνο κόμμα που επί διακυβερνήσεώς του μειώθηκαν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενώ υπογραμμίζει ότι «όταν υπάρχει βούληση και πραγματικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες πολίτες όλα γίνονται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

«Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός Ναυτιλίας οφείλουν να απαντήσουν γιατί, πάρα την υποχώρηση των τιμών των καυσίμων, επιτρέπουν στις ακτοπλοϊκές εταιρείες οι τιμές των εισιτηρίων να παραμένουν τόσο υψηλές καθιστώντας δύσκολη έως αδύνατη τη μετακίνηση χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ήδη από πέρυσι το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής είχε παρουσιάσει συνεκτική δέσμη προτάσεων.

Αν στην κυβέρνηση τις είχαν λάβει υπόψη, δεν θα αντιμετώπιζαν σήμερα οι πολίτες άλλη μια οικονομική επιβάρυνση.

Να θυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν το μόνο κόμμα, που μείωσε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια το 2011.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν υπάρχει βούληση και πραγματικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες πολίτες όλα γίνονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.