ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: «Έπαιξαν την χώρα κορώνα – γράμματα με δημοψήφισμα, τώρα το θεωρούν γελοιότητα»

«Περήφανοι που μείναμε στο ΠΑΣΟΚ» λέει ο Ο.Κωνσταντινόπουλος

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: «Έπαιξαν την χώρα κορώνα – γράμματα με δημοψήφισμα, τώρα το θεωρούν γελοιότητα»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το δημοψήφισμα για διαγραφές που πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Κωνσταντινόπουλος σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αντιπαραβάλλοντας τα στελέχη της Κουμουνδούρου που χαρακτηρίζουν «γελοιοποίηση το δημοψήφισμα για διαγραφές», ενώ το 2015 «έπαιξαν την χώρα , κορώνα γράμματα με ένα δημοψήφισμα στο οποίο μετέτρεψαν το όχι σε ναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν στο υπουργικό συμβούλιο με τον Καμμένο, τον Τέρενς Κουίκ κ υπουργό δικαιοσύνης τον κ Παπαγγελόπουλο αλλά δεν αντέχουν τώρα που έχασαν την εξουσία, να βλέπει ο ένας τον άλλον. Περήφανοι που μείναμε στο ΠΑΣΟΚ» καταλήγει στην ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.