ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΣΟΚ για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων από το ΥΠΕΣ: «Η σιωπή της Κεραμέως είναι ύποπτη – Την καλούμε να απαντήσει»

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «επί τρεις ημέρες η κ.Ασημακοπούλου αναμασά αντικρουόμενες δικαιολογίες και το υπουργείο Εσωτερικών σιωπά»

ΠΑΣΟΚ για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων από το ΥΠΕΣ: «Η σιωπή της Κεραμέως είναι ύποπτη – Την καλούμε να απαντήσει»

Ανακοίνωση σχετικά με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού πρός την Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τη στάση της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

«Η λαλίστατη υπουργός Εσωτερικών που προσπάθησε να αλλάξει τον εκλογικό νόμο με εκπρόθεσμη τροπολογία, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθυνθεί δημόσια στους καταγγέλλοντες και όχι μόνο, προκειμένου να εγγυηθεί της θεσμικής λειτουργίας του κράτους», τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι «πληθαίνουν καθημερινά οι δημόσιες καταγγελίες χιλιάδων εκλογέων του εξωτερικού ότι τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας τους, που ήταν συνδεδεμένα με τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, διέρρευσαν χωρίς τη συγκατάθεσή τους στην Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου». Επισημαίνεται ακόμη ότι επί τρεις ημέρες η κα. Ασημακοπούλου, αναμασά αντικρουόμενες δικαιολογίες και το υπουργείο Εσωτερικών σιωπά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Πληθαίνουν καθημερινά οι δημόσιες καταγγελίες χιλιάδων εκλογέων του εξωτερικού ότι τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας τους, που ηταν συνδεδεμένα με τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, διέρρευσαν χωρίς τη συγκατάθεσή τους στην Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Επί τρεις ημέρες η κα. Ασημακοπούλου, αναμασά αντικρουόμενες δικαιολογίες και το υπουργείο Εσωτερικών σιωπά.

Η λαλίστατη υπουργός Εσωτερικών που προσπάθησε να αλλαξει τον εκλογικό νόμο με εκπρόθεσμη τροπολογία,
δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθυνθεί δημόσια στους καταγγέλλοντες και όχι μόνο, προκειμένου να εγγυηθεί της θεσμικής λειτουργίας του κράτους.

Η σιωπή της κα. Κεραμέως είναι ύποπτη και την καλούμε εκ νέου να απαντήσει στις καταγγελίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.