ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετά τα exit poll: «Οι πολίτες έδειξαν δυσαρέσκεια και αποδοκιμασία στην κυβέρνηση της ΝΔ»

Για τον ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαναν ότι η καθοδική πορεία των ποσοστών του συνεχίζεται, καθώς έπεσε κάτω από τα ποσοστά των εθνικών εκλογών και των προηγούμενων ευρωεκλογών

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετά τα exit poll: «Οι πολίτες έδειξαν δυσαρέσκεια και αποδοκιμασία στην κυβέρνηση της ΝΔ»

Το πρώτο σχόλιο μετά τα exιt Poll έκαναν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Για την εκλογική απήχηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισαν ότι για τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση ανεβάζει τα ποσοστά του, αν και όχι τόσο όσο θα ήθελαν, και είναι ένα από τα δύο κόμματα που αυξάνει την εκλογική επιρροή του.

Οι ίδιες πηγές υποστήριξαν ότι η μεγάλη εικόνα είναι πως οι πολίτες έδειξαν δυσαρέσκεια και αποδοκιμασία στην κυβέρνηση της ΝΔ, αφού μειώθηκαν αισθητά τα ποσοστά της από εκείνα των περυσινών εθνικών εκλογών αλλά και από των ευρωεκλογών του 2019.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαναν ότι η καθοδική πορεία των ποσοστών του συνεχίζεται, καθώς έπεσε κάτω από τα ποσοστά των εθνικών εκλογών και των προηγούμενων ευρωεκλογών.

Θεωρούν, δε, τη μεγάλη αποχή μείζον ζήτημα δημοκρατικής λειτουργίας, το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει όλα τα κόμματα.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ανησυχητική η άνοδος των μικρών κομμάτων της ακροδεξιάς

Ακόμη, στο ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ως έντονα ανησυχητικό στοιχείο την «άνοδο που καταγράφουν τα μικρότερα κόμματα στον χώρο της ακροδεξιάς, κάτι το οποίο θα πρέπει, επίσης, να απασχολήσει τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, επιφυλάσσονται για πιο συγκεκριμένη τοποθέτηση όταν θα διαμορφωθούν τα επίσημα αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.