ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΠΑΣΟΚ: «Πρόσωπο κοινής αποδοχής από το προοδευτικό κέντρο για να νικήσει τον Κ.Μπακογιάννη»

Η ανάρτηση του Θεόδωρου Μαργαρίτη

ΠΑΣΟΚ: «Πρόσωπο κοινής αποδοχής από το προοδευτικό κέντρο για να νικήσει τον Κ.Μπακογιάννη»

Πρόταση για πρόσωπο κοινής αποδοχής από το χώρο του προοδευτικού κέντρου προκειμένου να νικήσει τον Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων κατέθεσε ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της Ανανεωτικής Αριστεράς του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ προτείνουν πρόσωπα κοινής αποδοχής σε συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για κάποιες από τις κεντρικές μάχες.

Η οδηγία που έχει λάβει για παράδειγμα ο Κώστας Σκανδαλίδης από το Νίκο Ανδρουλάκη είναι η αναζήτηση και η βολιδοσκόπηση στελεχών από το ΠΑΣΟΚ.

Άλλα στελέχη όμως, όπως ο Θόδωρος Μαργαρίτης, εισηγούνται την αξιοποίηση προσώπων με ευρύτερη απήχηση στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο.

Το Πολιτικό Συμβούλιο, που θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις για τη στρατηγική του κόμματος, δεν έχει ακόμη συνεδριάσει- γεγονός που, όπως αποδεικνύεται, θολώνει το “μήνυμα” που θέλει να εκπέμψει η Χαριλάου Τρικούπη εν’ όψει της νέας προεκλογικής περιόδου.

Η ανάρτηση του Θόδωρου Μαργαρίτη:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

O Kώστας Μπακογιάννης μού είναι συμπαθής ως άνθρωπος. Έχει ανοιχτές και όχι συντηρητικές ιδέες. Όμως η θητεία του ως δημάρχου είναι εξαιρετικά αρνητική. Ο “μεγάλος περίπατος” και τα απόνερα του, η διάλυση του κέντρου της πρωτεύουσας για τρία χρόνια, η εγκατάλειψη στα πάρκα και στις λαϊκές γειτονίες είναι μερικά πρόχειρα παραδείγματα. Πρέπει στις επόμενες εκλογές να αλλάξει ο δήμαρχος της Αθήνας. Πρέπει το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ να αναζητήσει ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής σε συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις ώστε να υπάρξει μάχη ανατροπής. Θα έλεγα μάλιστα ένα πρόσωπο από το ευρύτερο προοδευτικό Κέντρο ώστε να δοθεί η δυνατότητα υποστήριξης και από τους απογοητευμένους φίλους της ΝΔ οι οποίοι βλέπουν τα χάλια της πόλης. Η πρόταση μου αυτή έχει ένα προαπαιτούμενο. Να μην κυριαρχήσουν οι κομματικοί ανταγωνισμοί στον χώρο της αντιπολίτευσης, να αναζητηθούν πρόσωπα ικανά να αλλάξουν τους συσχετισμούς. Η Αθήνα δεν μπορεί να παραμείνει πεδίο προχειρότητας και μιζέριας.

\

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.