ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη στον Νίκο Ανδρουλάκη

«Το 2023 να φέρει θετικές αλλαγές για τον τόπο και την ανθρωπότητα», εύχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη άκουσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ο κ. Ανδρουλάκης υποδέχτηκε μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, που χόρεψαν παραδοσιακούς σκοπούς και δώρισαν στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ένα ηπειρώτικο σκόπι.

androulakis_kalanta_in__2_
androulakis_kalanta_in__4_
androulakis_kalanta_xrwma

«Εύχομαι το 2023 να φέρει θετικές αλλαγές για τον τόπο και την ανθρωπότητα. Την προηγούμενη χρονιά, δυστυχώς, ζήσαμε έναν πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες, αλλά και μια νέα οικονομική κρίση. Οφείλουμε αυτές τις στιγμές να επιδεικνύουμε το μέγιστο βαθμό αλληλεγγύης και συνέπειας. Το πολιτικό σύστημα να αποδείξει με τις πράξεις του ότι αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον, για το εθνικό συμφέρον με ρεαλισμό. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει αλλαγές και εμείς να έχουμε τη δύναμη να τις υπηρετήσουμε για το καλό του τόπου» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη τη μεγάλη και ο ήλιος ολοπράσινος να ανατείλει πάλι. Μάχη σκληρή θα δώσουμε νέοι, μικροί, μεγάλοι, να φέρουμε την αλλαγή στην Ελλάδα πάλι» ήταν η μαντινάδα, που αφιέρωσε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο Σύλλογος Κρητών Πετρούπολης.

androulakis_kalanta_in__1_
androulakis_kalanta_in__7_
androulakis_kalanta_in__6_
androulakis_kalanta_xrwma

Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα μικρά κρητικόπουλα χορεύοντας χανιώτικο συρτό και μαλεβιζιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.