ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Σύμπλευση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για το Τάγμα Αζόφ: «Ήταν ένα ατόπημα – Να δούμε τη μεγάλη εικόνα» λέει η Ν.Γιαννακοπούλου

Έκανε επίθεση σε Ελληνική Λύση και ΚΚΕ επειδή απείχαν από την ομιλία Β.Ζελένσκι η Ν.Γιαννακοπούλου 

Σύμπλευση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για το Τάγμα Αζόφ: «Ήταν ένα ατόπημα – Να δούμε τη μεγάλη εικόνα» λέει η Ν.Γιαννακοπούλου

Στη γραμμή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και το ΚΙΝΑΛ, καθώς η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ομιλία του νεοναζί του Τάγματος Αζόφ μέσα στη Βουλή μίλησε για… «ένα ατόπημα». 

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αφού χαρακτήρισε λάθος και αστοχία την πρωτοφανή πρόκληση και προσβολή κατά του Κοινοβουλίου και του ελληνικού λαού, άρχισε να ξεδιπλώνει το κυβερνητικό αφήγημα περί της μεγάλης εικόνας και φυσικά επιτέθηκε στους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων.

Κάνοντας μαθήματα στα κόμματα υποστήριξε ότι πρέπει να τοποθετούνται για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη ρωσική επέμβαση επικρίνοντάς τα για τις σφοδρές αντιδράσεις αναφορικά με τον νεοναζί του Τάγματος του Αζόφ στον οποίο δόθηκε «βήμα» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Αυτό το λάθος δεν μπορεί να μετατοπίσει τη μεγάλη κουβέντα από τη μεγάλη εικόνα, έχουμε μια χώρα που ισοπεδώνεται», είπε επίσης η Ν.Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έκανε σχόλιο ακόμα και για το πόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν στη Βουλή και ότι έδωσαν μισό χειροκρότημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.