ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνάντηση του Ν.Ανδρουλάκη με συγγενείς θυμάτων από τα Τέμπη

«Οφείλει να υπάρξει διερεύνηση των ευθυνών των υπουργών, οι οποίοι χειρίστηκαν το θέμα της τηλεδιοίκησης»

Συνάντηση του Ν.Ανδρουλάκη με συγγενείς θυμάτων από τα Τέμπη

Σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκαν στη Βουλή συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Του έδειξαν φωτογραφίες από τον χώρο όπου έχουν μεταφερθεί τα συντρίμμια των δύο τρένων επισημαίνοντας τον κίνδυνο καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων και προσβολής τους νομικά στις δικαστικές διαδικασίες που εκκρεμούν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχολίασε ότι πρόκειται για ντροπιαστική εικόνα και υπογράμμισε την πρόθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να καταθέσει αίτημα για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής με βάση τη δικογραφία που ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας απέστειλε στο ελληνικό Κοινοβούλιο σχετικά με τις αλλεπάλληλες παρατάσεις στη σύμβαση 717 για την εγκατάσταση τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οφείλει να υπάρξει διερεύνηση των ευθυνών των υπουργών, οι οποίοι χειρίστηκαν το θέμα της τηλεδιοίκησης, της σύμβασης 717. Να διερευνηθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε τόσες πολλές αναβολές στην υλοποίηση του έργου που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο έγκλημα, στην τραγωδία των Τεμπών» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.